top of page

Update (10-6-2020) i.v.m. coronavirus


Zoals het er nu naar uitziet, mogen sport- en fitnesscentra weer open per 1 juli. Dit is wel onder voorbehoud dat het coronavirus onder controle blijft.

We zullen strenge hygiënemaatregelen hanteren en de nodige aanpassingen doen zodat iedereen veilig en verantwoord kan sporten. Het is nog wachten op het definitieve protocol wat door het RIVM is getoetst.


Eerdere berichtgeving:

Helaas is door de overheid besloten dat de fitnessbranche voorlopig de deuren nog niet mag openen. De brancheorganisatie (NL Actief) gaat in overleg met de overheid om de datum van 1 september te vervroegen. Zij - en ook wij - zijn ervan overtuigd dat we met een goed protocol veilig en verantwoord kunnen openen. Net zoals de fysiotherapie, waar we ook weer mee gestart zijn.


Voor ons en voor u helaas niet het gewenste bericht. We willen al onze leden bedanken voor de hartverwarmende reacties. We voelen ons zeer gesteund in deze onzekere tijd. N.a.v. onze mailing hebben veel leden positief gereageerd en hebben hun abonnement geheel of deels door laten lopen. Hiermee kunnen we ervoor zorgen dat we iedereen na de corona-crisis weer kunnen verwelkomen.


Voor iedereen hebben we een passende oplossing voor het abonnement. In onze mailing leggen we dit aan u uit. Heeft u onze mailing niet ontvangen? Controleer eerst uw spam/ongewenste map. Ook hier geen e-mail van ons? Dan hebben wij uw (juiste) e-mailadres niet. Wilt u deze aan ons doorgeven? Het kan ook via dit formulier.


Fysiotherapie Heiszwolf is weer geopend. Op dit moment krijgt de noodzakelijke zorg voorrang. Vervolgens zullen we de uitgestelde zorg gaan opstarten. Als uw behandeling uitgesteld kan worden, dan heeft dat nu de voorkeur. We verzoeken u om vooraf de website www.fysiotherapieheiszwolf.nl te bezoeken.


Houd u voor uw eigen veiligheid en die van anderen aan de adviezen van het RIVM (zie onderstaande afbeelding en www.rijksoverheid.nl/coronavirus). En zorg een beetje voor elkaar. Kijk om naar een ander, zeker naar de kwetsbaren in de samenleving.


Wij houden u op de hoogte van wijzigingen.0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page