top of page

INFORMATIE

Wij zijn een sportschool, waarbij fitness en fysiotherapie nauw samenwerken. Wij willen de drempel voor iedereen die bereid is te sporten zo laag mogelijk houden, door doelgericht te werken en gezelligheid, toegankelijkheid en menselijkheid niet uit het oog te verliezen.

U kunt 7 dagen per week gebruikmaken van moderne fitnessapparatuur, functioneel oefenmateriaal en heeft alle ruimte in onze oefenzaal. Het sportcentrum en de fysiotherapiepraktijk zijn gevestigd aan de Bisletweg 2 in Capelle aan den IJssel. Wij bevinden ons op de begane grond en goed toegankelijk voor rolstoelen en scootmobielen. 

7 dagen per week sporten

Professionele begeleiding op vaste tijden

Onbeperkt gebruik gekoeld drinkwater

Maandelijks opzegbaar

Incl. intakegesprek en lichaamsmetingen

Incl. onbeperkt hertesten (zonder extra kosten)

Snel terecht voor fysiotherapie

Maandelijks nieuwe acties

rooster fitness, doelgroepen, groepslessen, fysiotherapie

Maandag - donderdag

Vrijdag

Zaterdag - zondag

7:30 - 21:00 uur

7:30 - 18:00 uur

9:00 - 13:00 uur

FAQ

Hieronder ziet u de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Kom dan gerust even langs, wij kunnen u alles rustig uitleggen. U kunt ons ook bellen of een e-mail sturen. 

 • Hoe kan ik mij aanmelden bij Fysiosport Capelle?
  Kom bij ons langs, dan kunnen wij nog eventuele vragen beantwoorden en kijken naar welke abonnementsvorm het beste bij u past. Dan vult u aan de balie een inschrijfformulier in. En dan bent u lid van Fysiosport Capelle.
 • Hoe lang zit ik vast aan een abonnement?
  Wij hebben maand, kwartaal en jaarabonnementen. Wanneer uw abonnement afloopt, verlengen wij nooit stilzwijgend voor dezelfde periode. U gaat dan over naar een maandabonnement, die kunt u dus maandelijk opzeggen. Er geldt altijd 1 maand opzegtermijn. Op de achterzijde van uw inschrijfformulier staan alle voorwaarden. Hoe langer u lid van ons wilt zijn, hoe voordeliger het is. Een jaarabonnement kost u maandelijks minder dan een kwartaal of maandabonnement.
 • Welke groepstrainingen hebben jullie allemaal?
  Wij hebben VUTness, circuittraining, COPD- en de Reuma-groep in groepsverband.
 • Kan ik medisch sporten op advies van een arts?
  Omdat wij ook fysiotherapeuten in de sportschool hebben, kunnen wij mensen met een medische achtergrond goed begeleiden. Wanneer u specifiek verwezen bent door een arts voor fysiotherapie/oefentherapie, dan kunt u zich aanmelden als patiënt bij Fysiotherapie Heiszwolf (te bereiken op 0104515109 of kom langs bij de balie). Wanneer medische fitness is geadviseerd, dan kunt u zich aanmelden bij Fysiosport Capelle. Een fitnessbegeleider zal dan een intake doen, eventueel schakelt hij een fysiotherapeut in. Medisch fitness wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar, dit komt voor eigen rekening.
bottom of page