top of page

Nieuwe kracht- en cardio apparatuur

Op de nieuwe locatie van Fysiosport Capelle kunnen onze leden ook gebruik gaan maken van nieuwe apparatuur. In de oefenzaal boven zullen we een drietal functionele Precor fitnessapparaten plaatsen. In de fitnessruimte krijgen we nieuwe loopbanden en hometrainers. Graag stellen wij ze aan u voor:


Precor Smith Machine

Een geleide halter voor gecontroleerd trainen van onder- en bovenlichaam. Gewicht is aan te passen met losse gewichtschijven.

O.a. voor squatten en bench pressen.
Precor Half Rack


Een losse halter met een vrij in te stellen rek voor talloze oefenvormen.


O.a. voor shoulder pressen, snatchen, squatten en bench pressen.
Precor Cable Crossover


De verstelbare pulley heeft twee stations die samen - of los van elkaar - gebruikt kunnen worden. Op het tussenstang zitten handgrepen.


O.a. voor schouderoefeningen en pull-ups.Ergofit hometrainer


Door de lage instap, eenvoudig te verstellen zadel en stuur de ideale ergometer voor revalidatie. Maar ook in fitness uitermate geschikt voor een intensieve cardiotraining. Handmatig de zwaarte aanpassen met wattage. Eenvoudig te bedienen display en verschillende programma's te kiezen.
Precor 600 Loopband


De loopband voor professioneel gebruik. Met stevige handsteunen en lage opstap voor iedereen geschikt. Op het scherm kunt u de snelheid en hellingshoek aanpassen of een programma kiezen.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page