Outdoor training

MAATREGELEN I.V.M. COVID-19

Per 1 juli mogen wij onze deuren weer openen! We heetten al onze leden weer van harte welkom om te komen sporten! Iedereen kan weer werken aan de fitheid, gezondheidsdoelen en vitaliteit. Daar gaan we u weer bij helpen, zoals u van ons gewent bent. Maar COVID-19 heeft wel e.e.a. veranderd. 

Wij voldoen aan de eisen van het RIVM en werken met het opgestelde protocol voor de fitnessbranche. Daarin is uw medewerking een vereiste en alleen onder deze voorwaarden kunnen wij onze sportfaciliteiten weer aanbieden. 

Wij verzoeken al onze leden voorafgaand aan het sportmoment, deze maatregelen en voorwaarden goed door te lezen:

Blijf thuis bij klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, of als iemand in uw huishouden positief is getest op corona.

 

Vooraf reserveren is verplicht (klik hier om te reserveren). Dit kan alleen via de App of website. Lukt dit niet, dan kunt u ons bellen op 010-4423816.

Ten alle tijden dient u zich aan de 1,5 meter afstand te houden. Houd rekening met elkaar en geef elkaar de ruimte zodat iedereen aangenaam en veilig kan sporten.

Groepslessen zijn toegestaan met maximaal 8 deelnemers in de ruimte boven. Spinning met maximaal 4 deelnemers. In fitness houden wij maximaal 10 sporters per uur aan (personeel en fysiotherapie patiënten niet meegerekend).

Onze locatie is voorzien van een ventilatiesysteem en daarnaast ventileren wij zo veel mogelijk met natuurlijke ventilatie. 

Bij binnenkomst vragen wij uw handen te desinfecteren. Was uw handen ook bij thuiskomst.

 

Gebruik van een handdoek is verplicht. 

Na het sporten dient u zelf uw toestel schoon te maken met de daarvoor bestemde middelen.

Schone schoenen die niet buiten worden gedragen zijn verplicht. 

Tijdens het sporten is het dragen van een mondkapje niet verplicht. In gemeenschappelijke ruimtes - waar niet gesport wordt - adviseren wij het gebruik van een mondkapje. 

Volg de aanwijzingen of feedback van de medewerkers op. 

De kleedkamers zijn gesloten. Iedereen dient zich thuis om te kleden. Schoenen kunnen binnen in de hal of in de ruimte vóór de kleedkamers wel verwisseld worden. 

 

 

Alleen met deze maatregelen kunnen wij onze sportfaciliteiten aan u aanbieden. De overheid kan besluiten tot verscherping of versoepeling van maatregelen. Dit kan ook consequenties hebben voor onze sportfaciliteiten. We behouden ons het recht maatregelen aan te passen als daar aanleiding voor is.

Openingstijden

maandag 

dinsdag 

woensdag

donderdag 

vrijdag 

zaterdag 

zondag 

7:30 - 21:00 uur

7:30 - 21:00 uur

7:30 - 21:00 uur

7:30 - 21:00 uur

7:30 - 18:00 uur

9:00 - 13:00 uur

9:00 - 13:00 uur

Fysiosport Capelle

Bisletweg 2

2905 AW Capelle aan den IJssel
010 442 38 16
info@fysiosport-capelle.nl

  • Facebook
Contact

© 2010-2020 Fysiosport Capelle. Onze Algemene voorwaarden, Privacy Policy, Cookie-beleid en Maatregelen i.v.m. COVID-19 zijn van toepassing.