Outdoor training

MAATREGELEN I.V.M. COVID-19

We heetten al onze leden weer van harte welkom om te komen sporten! Iedereen kan weer werken aan de fitheid, gezondheidsdoelen en vitaliteit. Daar gaan we u weer bij helpen, zoals u van ons gewent bent. Maar COVID-19 heeft wel e.e.a. veranderd. 

Wij voldoen aan de eisen van het RIVM en werken met het opgestelde protocol voor de fitnessbranche. Daarin is uw medewerking een vereiste en alleen onder deze voorwaarden kunnen wij onze sportfaciliteiten weer aanbieden. 

Wij verzoeken al onze leden voorafgaand aan het sportmoment, deze maatregelen en voorwaarden goed door te lezen:

Blijf thuis bij klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, of als iemand in uw huishouden positief is getest op corona.

 

Vooraf reserveren is verplicht (klik hier om te reserveren). Dit kan alleen via de App of website. Lukt dit niet, dan kunt u ons bellen op 010-4423816.

Ten alle tijden dient u zich aan de 1,5 meter afstand te houden. Houd rekening met elkaar en geef elkaar de ruimte zodat iedereen aangenaam en veilig kan sporten.

Het dragen van een mondkapje is verplicht bij binnenkomst, aan de balie en in de wachtruimte. Dit hoeft niet tijdens het sporten. 

Groepslessen zijn weer toegestaan op 1,5 meter afstand. 

Onze locatie is voorzien van een ventilatiesysteem en daarnaast ventileren wij zo veel mogelijk met natuurlijke ventilatie. 

Bij binnenkomst vragen wij uw handen te desinfecteren. Was uw handen ook bij thuiskomst.

 

Gebruik van een handdoek is verplicht. 

Na het gebruik van een fitnessapparaat dient u deze zelf schoon te maken met de daarvoor bestemde middelen.

Schone schoenen - die niet buiten worden gedragen - zijn verplicht. 

Volg de aanwijzingen of feedback van de medewerkers op. 

De kleedkamers zijn geopend, wel op 1,5 meter afstand. We verzoeken wel zoveel mogelijk thuis om te kleden, omdat de kleedruimtes niet erg groot zijn. Schoenen kunnen binnen in de hal of in de ruimte vóór de kleedkamers wel verwisseld worden. 

We schenken geen koffie en thee.

 

 

Alleen met deze maatregelen kunnen wij onze sportfaciliteiten aan u aanbieden. De overheid kan besluiten tot verscherping of versoepeling van maatregelen. Dit kan ook consequenties hebben voor onze sportfaciliteiten. We behouden ons het recht maatregelen aan te passen als daar aanleiding voor is.