Outdoor training

MAATREGELEN I.V.M. COVID-19

Per 1 juli mogen wij onze deuren weer openen! We heetten al onze leden weer van harte welkom om te komen sporten! Iedereen kan weer werken aan de fitheid, gezondheidsdoelen en vitaliteit. Daar gaan we u weer bij helpen, zoals u van ons gewent bent. Maar COVID-19 heeft wel e.e.a. veranderd. 

Wij voldoen aan de eisen van het RIVM en werken met het opgestelde protocol voor de fitnessbranche. Daarin is uw medewerking een vereiste en alleen onder deze voorwaarden kunnen wij onze sportfaciliteiten weer aanbieden. 

Wij verzoeken al onze leden voorafgaand aan het sportmoment, deze maatregelen en voorwaarden goed door te lezen:

Vooraf reserveren is verplicht (klik hier om te reserveren). Dit kan alleen via de App of website. Kom niet aanmelden bij de balie! Heeft u geen internet, bel ons dan.

Voor fitness geldt: de ingang is aan de voorzijde en de uitgang is aan de achterzijde (aangegeven met groene pijlen). We verzoeken iedereen zich aan deze looproutes te houden. 

Voor de groepslessen geldt: de lessen worden gegeven aan de achterzijde van het gebouw (kom niet naar binnen).

Voor de groepslessen geldt: de lessen worden nog steeds buiten gegeven. Zo kunnen wij meer mensen een plekje aanbieden en is er optimale ventilatie. Dit gebeurt aan de achterzijde van het gebouw. Kom niet naar binnen! Het ‘rekken en strekken’ van de VUTness en de Reumagroep vinden ook buiten plaats. Op de App en website staan de groepslessen vermeld. Wij proberen zo veel mogelijk het oude lesrooster weer op te starten. Helaas is het niet mogelijk om buiten spinning aan te bieden. Ook binnen is spinning niet mogelijk i.v.m. ventilatie in de zaal. Deze lessen vervallen tot nader order.

Vanaf 18:00 uur uw auto niet parkeren achter de hekken op de parkeerplaats achter het gebouw (deze ruimte gebruiken voor de groepslessen). Kom bij voorkeur op de fiets (is ook goed voor uw conditie). Eventueel kunt u uw auto aan de overkant bij de Roo parkeren. 

U kunt geen gebruikmaken van de kleedkamers. Kom omgekleed naar de fitness of groepsles. 

We verzoeken u thuis het toilet te gebruiken. Indien strikt noodzakelijk, mag er in het toiletgedeelte maximaal 1 persoon naar binnen. Desinfecteer uw handen vóór en ná het toiletbezoek.

Wij ventileren onze fitnessruimte continue door natuurlijk ventilatie (ramen en deuren). Wanneer de temperatuur te hoog wordt, kunnen we de airco kortdurend gebruiken.

Houd zowel in fitness als bij groepslessen minimaal 1,5m afstand tot andere sporters, patiënten en medewerkers. De fitnessapparatuur staat zoveel mogelijk 1,5m uit elkaar. Een aantal apparaten zijn afgeplakt (niet gebruiken). 

Gebruik een eigen schone handdoek op apparaten of oefenmateriaal.

Neem een gevuld flesje water of bidon mee. U kunt bij ons geen water tappen. Onze watercooler is buiten gebruik. 

Voor en na gebruik van fitnessapparatuur en oefenmateriaal dient u deze zelf te reinigen met de beschikbare desinfectiespray en papier. 

Toeschouwers (ook geen kinderen) zijn helaas niet welkom.

Blijf thuis als je op dit moment of de afgelopen 72 uur neusverkouden bent (geweest), last hebt van benauwdheid, hoesten of koorts; ook als één van je huisgenoten of gezinsleden hier last van heeft.

Blijf 14 dagen thuis als je in contact bent geweest met iemand die COVID-19 heeft of heeft gehad

Volg de aanwijzingen of feedback van de medewerkers op. 

Alleen met deze maatregelen kunnen wij onze sportfaciliteiten aan u aanbieden. De overheid kan besluiten tot verscherping of versoepeling van maatregelen. Dit kan ook consequenties hebben voor onze sportfaciliteiten. We behouden ons het recht maatregelen aan te passen als daar aanleiding voor is.

Openingstijden

maandag 

dinsdag 

woensdag

donderdag 

vrijdag 

zaterdag 

zondag 

7:30 - 21:00 uur

7:30 - 21:00 uur

7:30 - 21:00 uur

7:30 - 21:00 uur

7:30 - 18:00 uur

9:00 - 13:00 uur

9:00 - 13:00 uur

Fysiosport Capelle

De Linie 3

2905 AX Capelle aan den IJssel
010 442 38 16
info@fysiosport-capelle.nl

  • Facebook
Contact

© 2010-2020 Fysiosport Capelle. Onze Algemene voorwaarden, Privacy Policy, Cookie-beleid en Maatregelen i.v.m. COVID-19 zijn van toepassing.