VUTNESS

Voor iedereen van 55 jaar en ouder die fit wil blijven. U traint o.a. uw balans, stabiliteit, kracht en bewegelijkheid van uw gewrichten. Dit alles is specifiek gericht op de doelgroep en wij houden uiteraard rekening met eventuele beperkingen. 

REUMA-GROEP

kisspng-knee-human-body-computer-icons-j

Mensen met reuma hebben baat bij het doen van oefeningen. Het maakt de botten en spieren sterk en je gewrichten soepeler (1). U traint wekelijks onder begeleiding van een gespecialiseerd fitnessbegeleider. 

buddha-vector-lotus-silhouette-1.png

YOGA

De ultieme ontspanning na een gehaaste dag. Het werk stress-reducerend en je leert je ademhaling te controleren. Of je nu echt voor de ontspanning gaat, of juist meer een actievere vorm zoekt. 

PinClipart.com_zumba-clipart_627559.png

ZUMBA DANCE

De opzwepende Latijns-Amerikaanse muziek geeft je de energie om te blijven bewegen. Dansen als work-out was nog nooit zo leuk!

man-stretching-leg-and-arms-150x150.png

PILATES

Het zijn rustige en gecontroleerde bewegingen, maar u zult merken dat het een intensieve work-out is. Goed voor het trainen van core-stability, rug en de bekkenbodem.

biceps-159681_1280.png

(P)ower Fit

Fitter worden, ongeacht uw leeftijd, is het motto van deze gevarieerde groepsles. De krachtoefeningen worden op een juiste en rustige manier aangeleerd door een fysiotherapeut. 

Cross Fit Class

CIRCUIT TRAINING

De high intensity work-out waar je écht van gaat zweten! Met elke les weer een gevarieerd programma blijft het verassend en blijf je jezelf ontwikkelen. 

SPINNING

Trap de calorieën eraf en verbeter je conditie! Je kunt spinning doen wanneer het jou uitkomt met Virtual Spinning.