VUTNESS

Voor iedereen van 55 jaar en ouder die fit wil blijven. U traint o.a. uw balans, stabiliteit, kracht en bewegelijkheid van uw gewrichten. Dit alles is specifiek gericht op de doelgroep en wij houden uiteraard rekening met eventuele beperkingen. 

REUMA-GROEP

Mensen met reuma hebben baat bij het doen van oefeningen. Het maakt de botten en spieren sterk en je gewrichten soepeler (1). U traint wekelijks onder begeleiding van een gespecialiseerd fitnessbegeleider. 

YOGA

De ultieme ontspanning na een gehaaste dag. Het werk stress-reducerend en je leert je ademhaling te controleren. Of je nu echt voor de ontspanning gaat, of juist meer een actievere vorm zoekt. 

ZUMBA DANCE

De opzwepende Latijns-Amerikaanse muziek geeft je de energie om te blijven bewegen. Dansen als work-out was nog nooit zo leuk!

PILATES

Het zijn rustige en gecontroleerde bewegingen, maar u zult merken dat het een intensieve work-out is. Goed voor het trainen van core-stability, rug en de bekkenbodem.

KEEP FIT

Fit worden en fit blijven, dat is het doel van deze groepsles. Door het trainen van kracht en uithoudingsvermogen zul je je fitter gaan voelen. Het is goed geschikt voor beginners. 

CIRCUIT TRAINING

De high intensity work-out waar je écht van gaat zweten! Met elke les weer een gevarieerd programma blijft het verassend en blijf je jezelf ontwikkelen. 

SPINNING

Trap de calorieën eraf en verbeter je conditie! Je kunt spinning doen wanneer het jou uitkomt met Virtual Spinning. 

Openingstijden

maandag 

dinsdag 

woensdag

donderdag 

vrijdag 

zaterdag 

zondag 

7:30 - 21:00 uur

7:30 - 21:00 uur

7:30 - 21:00 uur

7:30 - 21:00 uur

7:30 - 18:00 uur

9:00 - 13:00 uur

9:00 - 13:00 uur

Fysiosport Capelle

Bisletweg 2

2905 AW Capelle aan den IJssel
010 442 38 16
info@fysiosport-capelle.nl

  • Facebook
Contact

© 2010-2020 Fysiosport Capelle. Onze Algemene voorwaarden, Privacy Policy, Cookie-beleid en Maatregelen i.v.m. COVID-19 zijn van toepassing.